• facebook
  • twitter
  • povezan
  • youtube

Kaj storiti, če vakuumski embalažni stroj ne vdihne?

Verjetno, ko uporabljate vakuumski embalažni stroj, boste naleteli na situacijo, ki ga vakuumski embalažni stroj ne vdihava.Kaj bi morali storiti?

Prvič, ko vakuumski embalažni stroj ni dobro črpan, bodite pozorni na to, ali zračna cev pušča, ali je magnetni ventil puščala, ali je vakuumska črpalka poškodovana ali nima vzdrževanja.

Drugič, kar moramo upoštevati, je sam stroj, da vidimo, ali je v samem stroju napaka, in če je v samem stroju napaka, moramo stroj popraviti.

Tretjič, ko stroj za vakuumsko embalažo deluje normalno, sta merilnik vakuuma in nastavitev časa računalniške plošče normalna, toda po sesanju zrak v vakuumski vrečki ni popolnoma odstranjen, kaj se dogaja?Po preverjanju osebja je bilo ugotovljeno, da je bila ob namestitvi izdelka dolžina vakuumske vrečke predolgo nameščena, tako da je bil po pritisku vakuumskega pokrova stisnjen tesnilni trak ob ustih Torba, tako da vakuuma sploh ni bilo mogoče očistiti.

To je lahko posledica sezonske temperature.Vakuumski stroj je zaradi olja v vakuumski črpalki pozimi enostavno strditi ali kadar je temperatura nizka.Ko vakuumska črpalka deluje, je ne moremo mazati z vakuumsko črpalko.Trenutno potrebujemo vakuumski embalažni stroj, da se posuši.Večkrat je treba olje vakuumske črpalke odmrzniti, da se obnovi učinek na vakuumsko črpalko, učinek pa se bo nato izboljšal.

Mogoče je, da ko se vakuumski embalažni stroj uporablja za nekaj časa, ker vakuumski embalažni stroj med delom sesa v več nečistoč, je treba olje spremeniti.

Vakuumska črpalka ali tesnilni trak vakuumske komore in vakuumska vrečka puščajo, zato poiščite puščanje in popravite in jo zatesnite.

Preverite izpušno cev in magnetni ventil za uhajanje zraka in ga popravite.

Kaj storiti, če vakuumski embalažni stroj ne vdihava


Čas objave: 20. februarja 2023